Våra städtjänster i Göteborg

flyttstädning service

Vi offererar inom ett dygn ett städ- och lokalvårdspaket som täcker ditt företags behov till ett pris som få kan matcha. Närhet till kund är något vi sätter stort värde på att ge våra kunder. Tack vare vår långvarighet och en flexibel organisation har vi möjlighet att agera omgående när det behövs. Med oss får du en daglig partner i städ. Metodstäd står för hög servicegrad som får dig att se nyttan av en flexibel städfirma i Göteborg. Det där lilla extra för att möta just dina behov.

Flyttstädning

Ett av de bästa valen du kan göra när du flyttar är att anlita en professionell städfirma som sköter flyttstädning av din gamla bostad. Professionella och utbildade städpersonalen vet precis vad som förväntas utav ett effektivt flyttstäd, och kan därför utföra den på bästa sätt. Om du själv ska städa kan alla bollar du måste hålla i luften skapa stor oro och stress, och ta fokus bort från det som faktiskt är roligt med att flytta.
Att anlita en bra flyttfirma är en bra och lönande investering! All den energi du sparar på att slippa oron som kommer med ett flyttstäd kan du istället lägga på ditt nya hem. Eftersom du kan använda dig av RUT-avdraget håller du kostnaderna för din flyttstädning nere.
När du väljer vilken firma du ska använda för flyttstädet är det viktigt att vara kräsen! Eftersom det är du som säljare som är ansvarig för vilket skick bostaden är i vid tillträdet är det viktigt du kan lita på de som utför jobbet. Be alltid om en offert och ett fast pris från den firma som ska sköta ditt flyttstäd. På så sätt undviker du otrevliga ekonomiska överraskningar.
Se överlämnandet av flyttstäd som en investering i dig själv och ditt nya boende. Att flytta är jobbigt, och att anlita någon för att göra flyttstädet är ett bra sätt att lätta lite på bördan.

Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion!

eXTReMe Tracker